Time Mastery/ Henkilökohtainen tehokkuus profiili & sparraus 60 min

300,00 

Time Mastery®/ Henkilökohtainen tehokkuus -profiili on oiva työkalu kaikille, jotka kokevat, että ”aina on kiire, eikä oikeita asioita ehdi tekemään”. Profiili ja siihen liittyvä sparraus tuo myös helpotusta hybridityötä tekeville asiantuntijoille, joiden pitää suunnitella työt tehtäviksi eri toimipisteissä ja kotona.

Profiili tarkastelee tehokkuuttasi 12 eri osatekijän kanssa ja antaa sinulle hyvän kokonaiskuvan omista vahvuuksistasi ja kehittämiskohteistasi. Profiili vertaa tuloksiasi globaaliin tietokantaan ja siten saat käsityksen siitä, miten oma tekemisesi vertautuu muihin ihmisiin. Raportti antaa myös paljon käytännönläheisiä vinkkejä ja inspiraatiota ajanhallinan kehittämiseen. Henkilökohtainen sparraus valmentajan kanssa antaa varmuutta siihen, miten sinun kannattaa lähteä pienin askelin kehittämään työtapojasi siten, että saat tehtyä haluamasi asiat.

Time Mastery:n omistaa amerikkalainen Wiley (John Wiley & Sons Inc.), joka on maailman suurin akateemisen kirjallisuuden kustantamo. Wiley on hankkinut osaksi tuoteportfoliotaan kaikki maailman merkittävimmät persoonallisuus- ja käyttäytymistieteen testausmenetelmät, kuten DiSC©-tuoteperheen ja Time Mastery®-testin. Wiley on panostanut tuotekehityksessä etenkin testien digitaalisuuteen ja eri kieliversioihin. Time Mastery®:n suomenkielisen profiilin nimi on Henkilökohtainen tehokkuus®.

Esimerkkikuvia raportista:

Osasto:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Time Mastery/ Henkilökohtainen tehokkuus profiili & sparraus 60 min”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *