Big Five kompetenssiprofiili & sparraus hakijalle sekä rekrytointikonsultille

400,00 

Tämä kompetenssiprofiili on yksi maailman käytetyimmistä testeistä rekrytoinneissa ja uraohjauksessa. Big Five antaa hyvän kokonaiskuvan siitä, miten henkilö soveltuu erityyppisiin työtehtäviin. Profiili on erityisen hyödyllinen, kun etsitään johtajia ja esimiehiä. Mutta se antaa myös luotettavaa informaatiota, onko henkilö enemmän myynnillinen, asiakaskeskeinen, palvelualtis tai vaikkapa etätöihin soveltuva asiantuntija.

Rekrytoinneissa Big Five antaa lisätietoa henkilöstä sellaisesta näkökulmasta, jota on vaikea muutoin lähestyä haastatteluissa. Oma ohjenuorani on, että mielikuvan hakijasta ja testituloksen tulisi vastata toisiaan. Silloin meillä on paras mahdollinen näkemys hakijan soveltuvuudesta tehtävään.

Kompetenssitestin tekeminen 30 min ja sparraus hakijalle 45 min 

Big Five testin tekemistä varten tarvitaan hakijan sähköpostiosoite. Hakijalle lähetetään erillinen sähköpostiviestin, jossa on ohjeet testin tekemiseen sekä vaihtoehtoisia ajankohtia sprraukselle. Lisäksi halija saa automaattisesti generoidun viestin Big Five testin tekemistä varten. Testin tekemiseen on hyvä varata 30 – 45 minuuttia rauhallista, keskeytymätöntä aikaa.

Hakija saa testitulokset vasta konsultin kanssa käytävässä sparrauksessa. Näin vältytään siltä, että henkilö tekisi vääriä johtopäätöksiä tuloksista. Henkilökohtainen sparraus kestää 45  – 60 minuuttia, riippuen hakijan kommunikointitavasta.

Kompetenssitestituloksista raportointi toimeksiannon antaneelle, 30 min

Konsultti sopii erillisen noin 30 minuuttia kestävän etäkokouksen rekrytointikonsultin tai toimeksiannon antaneen tahon kanssa, jossa keskustellaan sekä hakijan Big Five testituloksista että sparrauksessa saaduista kommenteista ja ajatuksista testituloksiin liittyen.

 

Osasto:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Big Five kompetenssiprofiili & sparraus hakijalle sekä rekrytointikonsultille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *